Totale besparing € 4585

Valthe_verkocht_wonen in ons huis

Odoornerweg 10  |  Valthe

Wonen in ons huis zullen we aan iedereen ten zeerste aanbevelen. Om hun deskundigheid, vriendelijke en persoonlijke benadering, duidelijke en open communicatie, kennis en kunde, geduld, perfecte onderhandeling met gevoel voor zowel de verkoper als de koper, integriteit, snelle en accurate afhandeling.

– P. Ellenbaas

Verkocht binnen 39 dagen

Wittem_verkocht_Wonen in ons huis

Ireneweg 11  |  Wittem

In één woord Goed! Jolanda en Aukje van Wonen in ons huis hebben ervoor gezorgd dat de verkoop prima en heel vlotjes (binnen 6 weken) verliep. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid, accuratesse en kennis van Wonen in ons huis. Fijn was ook de telefoontjes waarin we op de hoogte werden gehouden en alles goed konden volgen.

– G. Jacobs

Gerealiseerde verkoopprijs 105%

Breda_verkocht_wonen-in-ons-huis

Waterweegbree 16  |  Breda

Het was eigenlijk een proef om voor de ‘onbekende’ Wonen in ons huis te kiezen. Voor deze prijs durfden wij wel een gokje te wagen. En het is ons goed bevallen: een prima en to the point afhandeling. Wij hebben deze partij al aangeraden bij ons buren! Een klein verbeterpuntjes was dat wij er zelf achter moesten komen dat het tegenbod geaccepteerd was. Dit werd pas de volgende dag naar ons toe gecommuniceerd.

– B. Scheenaard

Totale besparing € 3400

Thaborwei 2  |  Tirns

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. De bezichtigingen werden via de e-mail doorgegeven, waarna wij zelf een afspraak met de kijkers konden inplannen. Onze vragen werden spoedig en goed beantwoord en tot aan het transport werden we goed begeleid. Het is ons goed bevallen om op deze manier de woning te verkopen. Zeker toen wij de uiteindelijke factuur kregen. Een stuk goedkoper dan een reguliere makelaar. Een aanrader dus.

– M. Bootsma

Gerealiseerde verkoopprijs 99%

Leeuwarden_verkocht-Wonen-in-ons-huis

Stinzenflora 129  |  Leeuwarden

Onlangs is onze woning naar alle tevredenheid verkocht,
Een aanrader!

  • de service is prima
  • de kennis is goed
  • de communicatie is heel vriendelijk en direct
  • de prijs kwaliteit is goed
  • de bereikbaarheid is perfect

– Fam. Dek

Totale besparing € 2400

Opende_verkocht_Wonen-in-ons-huis

De Dobbe 4  |  Opende

Uitstekende goeie makelaar.

Het is ons uitstekend bevallen, duidelijke communicatie en makkelijk te bereiken en goede interactie met ons en belangstellenden voor ons inmiddels verkochte woning. Ik kan het iedereen aanbevelen.

– G.R. Doetjes

Verkocht binnen 51 dagen

Rotterdam_verkocht_wonen in ons huis

Talingstraat 158b  |  Rotterdam

Jullie aanpak is helder met weinig ruimte tot onduidelijkheid, alleen een ding wat minder is; als ik bel werd er een aantal keren gezegd zodra we wat weten laten we het gelijk weten en dat was niet altijd zo, verder niks dan lof en zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

– L. de Groes

Besparing van € 2875

Woerden_verkocht_Wonen-in-ons-huis

Prinsenlaan 44  |  Woerden

De prijs gaf ons de doorslag om voor Wonen in ons huis te kiezen. Omdat we reeds een aantal vrijblijvende taxaties van andere makelaars hadden ontvangen was een vrijdagprijs advies en een makelaar niet nodig. Binnen 1 dag was ons huis verkocht. Goed en netjes contact met korte lijnen dankzij 1 aanspreekpunt. Mocht ik weer een huis willen verkopen, dan zal ik jullie zeker benaderen.

– S. de Bruin

Bekijk ons ook op Trustpilot

TrustScore van 9,1 uit 10

Vaste lage prijs

Vaste lage prijs van € 950. Inclusief btw, professionele fotografie en plattegronden.

Lokale kennis, landelijke dekking

Altijd een lokale NVM makelaar met kennis van jouw buurt.

Betaal op jouw moment

Kies je eigen betaalmoment: met iDEAL, Paypal of Afterpay.

Online promotie

Je huis prominent op funda en online promotie op Facebook & Instagram.