Wonen in ons huis

Wonen in ons huis is een online makelaarsdienst met de voordelen van een traditionele makelaar. Je krijgt als verkoper een volledig verkooppakket met alle promotie die nodig is om je huis in de spotlights te zetten. Van opvallend te koop bord tot gerichte advertenties op Facebook en Instagram. Bovendien krijg je als klant standaard professionele fotografie en plattegronden. Want een eerste indruk maak je geen tweede keer. Dat maakt ons uniek: een compleet pakket waar echt alles in zit wat nodig is voor de verkoop van je huis.

Vanaf het moment dat jouw opdracht bij ons binnenkomt tot en met het moment dat de vlag uit kan: het gehele verkoopproces staat er een compleet team van specialisten voor je klaar. Allemaal zijn we op de hoogte van de status van jouw verkoopopdracht. Vanuit ons eigen vakgebied leveren we een bijdrage aan de verkoop van je huis. En last but not least: je hoeft niet direct te betalen. Je kiest namelijk je eigen betaalmoment.

Zo werken wij en we hopen dat jij je daar net zo goed bij voelt. Het gaat tenslotte niet om een pakje boter.

“Sinds eind jaren ’80 ben ik actief op de woningmarkt, voornamelijk als bedenker van concepten voor makelaars en financieel adviseurs. Uitgangspunt bij deze concepten is altijd geweest door vernieuwende diensten meerwaarde te bieden voor de consument. Voorbeelden hiervan zijn het onafhankelijk hypotheekadvies van Huis & Hypotheek (een van de eerste hypotheekadviesketens), de bouwkundige keuring en garantieverzekering tegen verborgen gebreken bij Garantiemakelaars, de deeldiensten bij Woonaccent en de aankoop deeldiensten voor de Vereniging Eigen Huis. Inspelend op de transparantie en digitalisering in de woningmarkt heb ik begin 2016 het initiatief genomen voor de realisatie van Woneninonshuis.nl.”

Bedenker en directeur van Wonen in ons huis, Robert van der Werf
DSC_5182HR