• Lage makelaarskosten
 • Professionele foto's & plattegronden
 • TrustScore van 9,1 uit 10

STAP 1     BEZOEK VAN MAKELAAR & FOTOGRAAF

 

Zodra je beslist om je huis met ons te verkopen, zul je ervaren dat we je van begin tot eind ‘aan de hand nemen’. Je verkoopt het niet zelf, dat doen wij voor je. Allereerst zorgen we ervoor dat er een lokale NVM makelaar bij jou langs komt. Je krijgt het beste vraagprijs advies dankzij zijn lokale kennis van de markt en inzicht in prijsontwikkelingen.

Zodra we de vraagprijs & verkoopstrategie hebben vastgesteld, plannen we de fotoshoot. De eerste indruk kun je maar één keer maken. Professionele fotografie & plattegronden zitten dan ook gewoon bij de prijs in.

 

Een zogenaamde ‘woningopname’ is een verplichting die de NVM haar leden oplegt. Volgens de vereniging mag een NVM makelaar een huis alleen verkopen als hij deze ook daadwerkelijk heeft gezien. Logisch, want alleen op deze manier kan jij het beste advies ontvangen.

Dat je woning netjes en opgeruimd moet zijn spreekt voor zich. Om een hele opsommingslijst te voorkomen heeft onze fotograaf een aantal tips voor je samengesteld in een video. Bekijk de tips om je huis klaar te maken voor de komst van de fotograaf.

Dit krijg jij bij stap 1:

 • Opname door NVM makelaar
 • Advies vraagprijs
 • Professionele fotograaf
 • NEN-meting
 • Plattegronden

STAP 2     PRESENTATIE & PROMOTIE

Je ontvangt van ons de Verkoopbox met o.a. het te koop bord. Direct bij de start van de verkoop ontvang je de persoonlijke inlog van jouw online woondossier. Hier kun je de details van je huis invullen en antwoord geven op de vragen van onze tekstschrijver. Zij maakt hier een professionele verkooptekst van.

Zodra de woningbrochure gemaakt is, is jouw huis klaar voor publicatie op fundam en onze website. We posten je huis op onze Facebookpagina. Twee weken start onze online specialist de advertentiecampagne van je huis op Facebook en Instagram. Zo staat je huis een maand lang volop in de spotlights!

Met een betaalde Facebook- en Instagram advertentie richten we ons specifiek op de doelgroep die past bij jouw type huis en omgeving. Deze manier van adverteren is super effectief. We bereiken online duizenden gebruikers. Hoe groter het bereik, hoe meer bezichtigingen. Hoe meer bezichtigingen, hoe groter de kans op een koper.

De looptijd van deze advertentiecampagne is 2 weken. Voordat we deze advertentie starten, heeft je huis al 2 weken met een post op onze Facebookpagina gestaan met bijna 3.000 volgers.

Ja, wij veranderen wijzigingen in de tekst, prijs of foto’s in de presentatie voor jou geheel kosteloos.

Dit krijg jij bij stap 2:

 • Te koop bord
 • Buurtmailing
 • Woningbrochure
 • Online woondossier
 • Funda presentatie
 • Funda statistieken
 • NVM Open Huis
 • Facebook + Instagram advertentie
 • Slideshow op YouTube

STAP 3     BEZICHTIGINGEN & BIEDEN

De aanvragen voor een bezichtiging komen via onze website of telefonisch bij ons binnen. Jij ontvangt van ons direct de gegevens zodat jij rechtstreeks een afspraak met de kijkers kunt inplannen. De ingeplande bezichtigingen zijn terug te vinden in het NVM dossier dat je 24/7 kunt inkijken. Lees onze tips en tricks om een goede bezichtiging voor te bereiden.

Na de rondleiding bellen wij de kijkers altijd na om te vragen naar hun reactie. Het belverslag kan je teruglezen in het woondossier. Zodra er een bod wordt uitgebracht nemen wij contact met je op om te bespreken hoe we de onderhandelingen in gaan. Vervolgens nemen wij contact op met de bieder om een tegenvoorstel te doen of het bod af te wijzen.

Het rondleiden van potentiële kopers kun je prima zelf doen. Wie weet er beter dan jij hoe fijn je huis woont? Een goede voorbereiding is wel belangrijk. Het kan zomaar de koper van je huis zijn die komt kijken, dus je huis moet er tip top uit zien en lekker fris ruiken. We hebben een checklist voor je gemaakt zodat je je goed kunt voorbereiden op een bezichtiging. Daarbij heeft onze makelaar tips geschreven over hoe je de bezichtiger het beste je huis kunt laten zien. Vind je het spannend? Bel ons gerust, we helpen je hier graag bij.

Meldingsplicht houdt in dat de verkoper de gebreken, die bij hem bekend zijn, moet melden aan een potentiële koper. Als de gebreken duidelijk zichtbaar zijn voor de koper, dan is dit niet nodig. Zijn er bijvoorbeeld derden die rechten hebben op het stuk grond waar de woning op staat, dan is de verkoper verplicht om ook dit vooraf aan te geven. Komt er na de sleuteloverdracht een gebrek aan het licht dat niet besproken is, dan heet dit een ‘verborgen gebrek’.

Dit krijg jij bij stap 3:

 • Coördinatie bezichtingsaanvragen
 • Terugkoppeling reactie bezichtigers
 • Onderhandelingen

STAP 4     WE DID IT!

Gefeliciteerd! We zijn tot een overeenstemming gekomen met de koper. Wij stellen de koopovereenkomst voor je op en begeleiden je bij de afhandeling. Zo brengen we jou in contact met de koper en plannen jullie samen een afspraak in voor de eindinspectie en om de koopovereenkomst te ondertekenen bij de notaris. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht.

Binnen drie dagen na het tekenen van de koopakte heeft de koper het recht om de koop, zonder reden, te ontbinden. Deze drie dagen geeft de koper nog de tijd om een deskundige in te schakelen. Ook is de bedenktijd in het leven geroepen om te voorkomen dat kopers een overhaaste beslissing nemen.

De bedenktijd begint te lopen nadat de koopakte door de koper is getekend. De termijn van drie dagen begint op de dag na de dag van ondertekening. De bedenktijd mag niet eindigen op een zaterdag of een zondag. Daarnaast moeten in de termijn van drie dagen tenminste twee dagen voorkomen die geen zaterdag, zondag of erkende feestdag zijn. Wordt de koopovereenkomst dus bijvoorbeeld op een donderdag getekend, dan begint de bedenktijd vrijdag om 0:00 uur te lopen en loopt hij af op maandag om 24:00 uur.

Ook als je jouw huis kosten koper verkoopt, is het mogelijk dat je een rekening van de notaris ontvangt. Onder de kosten koper vallen alleen de kosten die de koper moet maken om het huis uiteindelijk in eigendom te krijgen, zoals het opstellen van de overdrachtsakte, overdrachtsbelasting en kadasterkosten. Hieronder vallen dus niet de kosten voor het doorhalen van jouw hypotheek op het huis. Omdat jij verplicht bent de woning vrij van hypotheek over te dragen, zijn de doorhalingskosten voor jouw rekening.

Dit krijg jij bij stap 4:

 • Koopovereenkomst
 • Begeleiding bij de overdracht
 • Zorgvuldige afronding van de verkoop

Vaste lage prijs

Vaste lage prijs van € 950. Inclusief btw, professionele fotografie en plattegronden.

Lokale kennis, landelijke dekking

Altijd een lokale NVM makelaar met kennis van jouw buurt.

Betaal op jouw moment

Kies je eigen betaalmoment: met iDEAL, Paypal of Afterpay.

Online promotie

Je huis prominent op funda en online promotie op Facebook & Instagram.